welkom kaarten actueel steun ons historie contact
violist

Ons vorige concert op 21januari 2024


Het Brackman Trio, met violist Tim Brackman, cellist Kalle de Bie en pianist Rik Kuppen, begon het concert met het pianotrio nr. 3 van de helaas onbekend gebleven Nicolai Roslavets (1881-1944). Deze componist had vernieuwende idee├źn en werd daarom in zijn tijd onder het sovjetregime volledig geboycot. Als tweede stuk hadden zij het tweede pianotrio in Es van Schubert uitgekozen. Het was een programma met een groot contrast dat schitterend werd uitgevoerd! Het publiek beloonde dit dan ook met een daverend applaus.
Als toegift werd toen een prachtig stuk van de Franse componiste Mélanie Bonis (1858-1937) gespeeld. Een relatief onbekende componiste die veel van haar composities onder de mannelijke naam Mel Bonis uitgaf.

Duo Ingrid Geerlings en Pauline Post 2024

Op 11 februari 2024 om 11:30 uur (en dus niet om 12:00 uur) zullen Ingrid Geerlings (fluit) en Pauline Post (piano) voor ons optreden. Beiden hebben zij hun sporen in het muziekleven al ruimschoots verdiend. Zo is Ingrid eerste fluitiste in het Radio Filharmonisch Orkest en fluitiste in het Asko/Schönberg Ensemble. Pauline speelt eveneens in het Asko/Schönberg en heeft verder in diverse orkesten gesoleerd.
Zij hebben een mooi gevarieerd programma samengesteld met werken van E. Burton, L. Boulanger, A. Copland, A. Roussel en P. Sancan.

Nieuwsbrief

Heeft u zich al opgegeven voor onze Nieuwsbrief. Zo niet stuur dan een e-mail naar:info@baarnsemuziekkring.nl. Dat komt u op de verzendlijst te staan.