welkom kaarten actueel steun ons historie contact

Zoekmachine

Klik voor een kort beschrijving van de geschiedenis van de Baarnse Muziekkring op 'historie' in het menu hierboven.

Het algemene overzicht bevat de datums waarop die concerten zijn gegeven, de namen van de uitvoerende musici met hun instrument en de gezelschappen of ensembles die bij de concerten hebben opgetreden, de namen van de componisten van wie tijdens die concerten werk is uitgevoerd en de namen van de uitgevoerde composities.
Het overzicht per musicus bevat de namen van de uitvoerende musici, het instrument dat zij bespeelden of de rol die zij bij het concert vervulden, als ze een gezelschap vormden, de naam van dat gezelschap, alsmede de datums waarop zij hebben opgetreden.
Het overzicht per componist bevat de namen van de componisten van wie werk is uitgevoerd en het aantal keren dat van hen werk is uitgevoerd. Maak hieronder uw keuze voor het te doorzoeken overzicht en vul daarna een zoekopdracht in alsmede de gewenste zoekvorm.


ALGEMEEN ZOEKEN
Zoekopdracht:

Zoekvorm:
  
ZOEKEN OP UITVOEREND MUSICUS
Zoekopdracht:

Zoekvorm:
  
ZOEKEN OP COMPONIST
Zoekopdracht:

Zoekvorm:
  

In het tekstveld kunt u namen invoeren, maar ook jaartallen.
Als u verschillende zoektermen tegelijk wilt gebruiken plaats dan een spatie tussen de zoektermen. Gebruik geen leestekens (komma's, ", ', ?, !, ; . etc.), want dan krijgt u onverwachte resultaten of een foutmelding.
Met 'EN' wordt gezocht naar regels in de database waarop alle opgegeven zoektermen gezamenlijk (willekeurig waar) voorkomen. Met 'OF' wordt gezocht naar regels waarop ten minste één van de ingevulde zoektermen voorkomt.
Bij het zoeken wordt geen acht geslagen op hoofd- en kleine letters en het woord dat u invult hoeft niet volledig te zijn. Als u bijvoorbeeld zoekt op 'verdi' dan worden alle regels gevonden waarop Verdi en Monteverdi voorkomt. Zoekt u naar een datum in december 1984, dan volstaat 12-1984.
Als het zoeken een foutmelding oplevert, probeer het dan minsterns één keer opnieuw of zoek met andere opties.)