welkom kaarten actueel steun ons historie contact

Seizoen 2023-2024

Beste Muziekliefhebber,

Met veel trots presenteert de Baarnse Muziekkring hierbij het programma voor het seizoen 2023-2024, het 56ste seizoen!

Zoals gewoonlijk organiseren we voor u een prachtige serie van acht unieke kamermuziekconcerten, steeds op een zondagochtend, om zo blazers, strijkers, zangers en pianisten van nationale en internationale allure te ontmoeten. Maar er is nog meer: beleef liveoptredens en ontdek verrassend repertoire. Zo hoort u dit jaar ook af en toe onbekend (Nederlands) repertoire waaronder de Baarnse componiste Anna Cramer die dit jaar 150 jaar geleden geboren is en prachtige Mahleriaanse liederen schreef.

Na het succesvolle familieconcert van vorig jaar is ook dit jaar besloten voor jonge families een speciaal concert te organiseren in het kader van festiviteiten rondom Dierendag op Kasteel Groeneveld.
Mis het niet en kom naar deze unieke voorstelling!

Gezien de grote belangstelling is het verstandig tijdig te reserveren; het beste is om een abonnement te nemen zodat uw plaats gegarandeerd is.

Tot slot wijzen wij u op de mogelijkheid om Vriend van de Baarnse Muziekkring te worden. Voor slechts € 35 per jaar steunt u de Baarnse Muziekkring en ontvangt u een aantrekkelijke korting voor ieder gewenst concert.

Alvast tot ziens!

Namens het bestuur van de Baarnse Muziekkring
Sebastian Koloski, voorzitter

Van ons seizoensaanbod is, dankzij Peter Luitze, wederom een mooi programmaboekje gemaakt.

voorblad boekje 2023-2024

Download dit
PROGRAMMABOEKJE
of alleen de
flyer

Alle concerten worden gegeven op zondagen in Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, 3744 ML Baarn. Vlakbij het kasteel is een parkeerterrein (gratis).
De concerten beginnen op 12:uur en duren één uur; dit met uitzondering van het jeugdconcert op 1 oktober 2023, dat om 15:30 uur begint en het concert op 11 februari 2024, dat om 11:30 uur begint.

Informatie over het bestellen van abonnementen of losse kaartenkaarten vindt u hier.

Verder wijzen wij u ook op de mogelijkheid om vriend van de Baarnse Muziekkring te worden. Klik hier voor meer informatie daarover.

Denk eens aan de mogelijkheid om voor of na het concert te profiteren van de voorzieningen die Groeneveld biedt. U kunt bijvoorbeeld in het kasteel de tentoonstellingen en de kasteelwinkel bezoeken. Ook kunt u een wandeling maken in het prachtige park rondom het kasteel en kunt u gebruik maken van het Grand Café naast het kasteel.
Meer informatie over de mogelijkheden kunt u vinden op www.kasteelgroeneveld.nl.

Onze concerten worden mede mogelijk gemaakt door het