welkom kaarten actueel steun ons historie contact

Seizoen 2024-2025

Beste Muziekliefhebber,

Dit is het programma van de Baarnse Muziekkring voor het seizoen 2024-2025. Het is inmiddels het 57ste seizoen, dus we presenteren het u met trots. Ook dit keer organiseren we voor u een serie van 8 unieke kamermuziekconcerten, waarin u kennismaakt met blazers, strijkers, zangers en pianisten van nationale én internationale allure. Deze website geeft u alvast een voorproefje: jong talent, vers en cum laude afgestudeerd, prijswinnaars van grote concoursen in binnen- en buitenland en bekenden van Podium Klassiek. Maar ook gerenommeerde ensembles, die regelmatig in het Amsterdamse Concertgebouw optreden, brengen in Baarn hun nieuwste producties ten gehore.

Nieuwe locatie en tijd

Dit seizoen beginnen de concerten om 15:30 uur en vinden plaats in de Paaskerk in Baarn, op loopafstand van het dorp en het station. Een belangrijk deel van de concerten in het vorige seizoen was snel uitverkocht, waardoor we veel muziekliefhebbers hebben moeten teleurstellen. We zijn daarom blij dat we in de sfeervolle Paaskerk veel meer mensen kunnen verwelkomen. We zorgen er voor een warme ontvangst en na het concert is er ruimte voor een meet and greet met de musici.

Bijzondere optredens
Zoals u van ons gewend bent, kunt ook dit seizoen rekenen op prachtige klassieke muziek. We voegen daar enkele verrassende optredens aan toe, zoals onbekend Nederlands en Surinaams repertoire, een musicus die eigen gecomponeerd repertoire uitvoert en een speciaal concert voor kinderen en (groot)ouders rond dierendag. Let op: dit familieconcert vindt als enige plaats in Kasteel Groeneveld. Zorg dus dat u op tijd kaarten bestelt of reserveert; klik hier voor meer informatie daarover.

Vriend van de Baarnse Muziekkring
Tot slot wijzen wij u op de mogelijkheid om Vriend van de Baarnse Muziekkring te worden. Voor slechts € 40 per jaar steunt u de Baarnse Muziekkring en ontvangt u een aantrekkelijke korting voor de losse concerten; klik hier voor meer informatie daarover.

Alvast tot ziens!

Namens het bestuur van de Baarnse Muziekkring
Sebastian Koloski, voorzitter

Van ons seizoensaanbod is, dankzij Peter Luitze, wederom een mooi programmaboekje gemaakt.

voorblad boekje 2023-2024

Download deze
BROCHURE met het volledige programma
of alleen de
flyer

Alle concerten, op één na, worden gegeven in de Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4 A, 3743 ML Baarn, van 15:30 tot 16:30 uur. De uitzondering is het familieconcert op 6 oktober 2024 dat op Kasteel Groeneveld wordt gegeven om 15:00 uur en dat mede door de gemeente Baarn is mogelijk gemaakt.

Informatie over het bestellen van abonnementen, het on-line kopen van kaarten, het reserveren of aan de zaal kopen van kaarten vindt u hier.

Verder wijzen wij u ook op de mogelijkheid om vriend van de Baarnse Muziekkring te worden. Klik hier voor meer informatie daarover.

Onze concerten worden mede mogelijk gemaakt door het